Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΟΞΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στην Ομάδα της Δόξας αγωνίστηκε πλήθος ποδοσφαιριστών οι οποίοι δέθηκαν με τη φανέλα και αποτελούν ζωντανό κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου.
Σε όλους αυτούς που πέρασαν από τη χρονιά της ίδρυσης του Σωματείου έως σήμερα, οφείλεται η  πορεία και αναγνώριση της Ομάδας στο Μεσσηνιακό - και όχι μόνο - Ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Σε ένδειξη Σεβασμού , Τιμής και Αναγνώρισης θα ξεκινήσουμε μια προσπάθεια να τους γνωρίσουμε -έστω και αν πέρασαν χρόνια- και να μας θυμίσουν εκείνα τα οποία δεν προλάβαμε να ζήσουμε.
Ραντεβού λοιπόν μέσα από την ιστοσελίδα με όσο το δυνατόν περισσότερους Παλαίμαχους της Δόξας  θα μπορέσουμε να βρούμε και να τους παρακαλέσουμε να μοιραστούν μαζί μας τις μνήμες και τις φωτογραφίες τους.

Θερμή παράκληση προς όλους τους "παλιούς" της Δόξας να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail ή μέσω γνωστών για να μας δώσουν ένα αρχικό σημείο επαφής (για όσους δεν καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε πρώτοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.