Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

HTTA ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΜΕ 4-0

 
   Η Δόξα άντεξε 57 λεπτά στο γήπεδο της Κορώνης, παίζοντας με συνοχή και δύναμη. Ενώ ξεπεράστηκε το πρόβλημα του ανέμου που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Ομάδας μας στο Α' μέρος με επιτυχία, και η πίεση μετατοπίστηκε στην περιοχή του αντιπάλου στην αρχή του Β' ημιχρόνου, η απόφαση του διαιτητή να αλλάξει την αριθμητική ισορροπία των 2 ομάδων έγειρε την πλάστιγγα προς τους γηπεδούχους.
    Παίζοντας με 10 παίκτες, η Ομάδα μας προσπάθησε να συνεχίσει την οργάνωσή της για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά μία αδράνεια στην άμυνα επέτρεψε το 1ο γκολ , με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει περισσότερο πιεστική. Όταν όμως η θαλασσινή αύρα δεν άφησε τον επόπτη να προλάβει το offside του 2ου γκολ, η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό με την δυνατότητα της σκληροτράχηλης και δυναμικής ομάδας της Κορώνης οδήγησαν στο τελικό 4-0. Η Κορώνη άξιζε τα συγχαρητήρια για τη νίκη και βέβαια για τη φιλοξενία και μακάρι να καταφέρει σύντομα να διαμορφώσει ανάλογα και να πρασινίσει το γήπεδό της ώστε να προσφέρεται περισσότερο ποδοσφαιρικό θέαμα.

   Το τελικό αποτέλεσμα για τη Δόξα και η απρόσμενη συγκομιδή βαθμών στις 6 πρώτες αγωνιστικές αυτονόητα επιφέρουν σκέψεις και δεν επιτρέπουν τα χαμόγελα στις τάξεις της Ομάδας. 
Η επιστροφή της αποστολής στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα συνοδεύτηκε μεν με στοχασμούς και προβληματισμούς, αλλά αυτό δεν είναι παράλογο ούτε αχρείαστο. 
Κάθε άλλο, καθώς το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και επίτευξης στησίματος θεμελίων μπορεί να αργεί αλλά είναι δεδομένο ότι θα επιφέρει και τα θετικά αποτελέσματα. 
   Οι δυνατές Ομάδες εξάλλου φαίνονται στα "δύσκολα". 
Σε τέτοιες στιγμές απαιτείται η ενότητα όλων στο τμήμα, η πίστη και προσήλωση στο στόχο και η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!! 
Υπάρχουν θετικά δείγματα αλλαγής νοοτροπίας στην Ομάδα ήδη
 και τα επόμενα αποτελέσματα είναι ικανά να αντιστρέψουν το κλίμα.
 Όποιος δεν έχει την υπομονή να περιμένει,
 πιθανότατα θα κατέβει από το τρένο και θα αναμένει το επόμενο.
   Μετά το ρεπό της Δευτέρας και την ψυχολογική προσαρμογή σε ρυθμούς θετικής αντίδρασης , 
η συγκέντρωση στα αποδυτήρια την Τρίτη στις 20:00 για την προπόνηση θα είναι η αρχή της προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα με ΑΟ Χατζή στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ.

1 σχόλιο:

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.