Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0

   Σε παιχνίδι για γερά νέυρα εξελίχθηκε το Καλαματιανό ντέρμπυ του Ομίλου, καθώς ναι μεν η Δόξα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ωραίο γκολ του Κυριαζόπουλου στο 60' (ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα στη θέση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου), σπάζοντας την παράδοση των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά στη συνέχεια πάλεψε να διατηρήσει το αποτέλεσμα παίζοντας με 10 παίκτες για άλλη μία φορά.

   Ο σκόρερ του αγώνα αντιδρώντας παράλογα  σε απόφαση του διαιτητή , αποβλήθηκε και η ομάδα της Δόξας προσπαθούσε να αμυνθεί στην προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν. Ευτυχώς δεν τα κατάφεραν και έτσι οι 3 βαθμοί της νίκης αποτελούν το έναυσμα για την μεγάλη προσπάθεια της Ομάδας στη συνέχεια.
   Έχοντας τώρα εν' όψει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πύλο, τα προβλήματα των τιμωριών και των τραυματισμών είναι αυτά που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν πολύ γρήγορα μέσα στις προπονήσεις της εβδομάδας.

   Στη σημερινή αναμέτρηση θα πρέπει να γίνει μνεία στο πάθος και την υπομονή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές αλλά και στην πολύ καλή απόδοση από το σύνολο της Ομάδας.
   Ραντεβού στα αποδυτήρια της Ομάδας την Τρίτη στις 20:00, για κριτική και προπόνηση που θα ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.