Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΜΕ 4-1 ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Αν και σκοράραμε συνολικά 3 φορές, η Δόξα ηττήθηκε τελικά με σκορ 4-1 από τον Τσικλητήρα.
Η αναμέτρηση  ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και η Ομάδα της Δόξας είχε κρατήσει το σκορ στο μηδέν σε ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι το 42', έχοντας χάσει και σημαντικές ευκαιρίες. Σε αυτό το λεπτό ο διαιτητής αποφάσισε να στήσει τη μπάλλα στα 11 βήματα σε μαρκάρισμα που μάλιστα έγινε εκτός της γραμμής του άουτ και ενώ δεν υπήρξε επαφή. 
Καθώς η Πύλος είχε αστοχήσει σε 3 ευκαιρίες, έχοντας 2 δοκάρια στο 1ο ημίχρονο, της δόθηκε η ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη.
 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ ως σκορ ημιχρόνου.
 
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου χάθηκε μία εκπληκτική ευκαιρία με τον Μιχάλη Τζαβάρα από πλεονεκτική θέση για γκολ ισοφάρισης και ενώ η Δόξα πίεζε σε μία ωραία φάση της Πύλου και δύσκολο σουτ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά στην προσπάθεια να διώξει τη μπάλλα από την μικρή περιοχή ο Μάριος Καννάς την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. 
Σε δυνατό σουτ από μέσα δεξιά ο τερματοφύλακας της Δόξας , ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να διώξει επιτυχώς παρά την εκτίναξή του στη γωνία, με αποτέλεσμα το 3-0.
Η ροή του αγώνα ήταν συνεχόμενη με ωραίες φάσεις και στις 2 περιοχές και ενώ ο επόπτης ξεγελάστηκε σε γρήγορες διαδοχικές φάσεις της Δόξας, έπεισε τον διαιτητή να ακυρώσει το πρώτο γκολ της ομάδας μας. 
Αυτό επετεύχθη τελικά λίγο αργότερα με πέναλτυ σε χέρι αμυντικού της Πύλου στη μικρή περιοχή. 
Το εκτέλεσε όμορφα ο Γιάννης Cozocaru - ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης σε απόδοση σήμερα- διαμορφώνοντας το 3-1. 
Στη συνέχεια παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν από αδράνεια στην τελική προσπάθεια , άλλο ένα αυτογκόλ ήρθε από τον Σταύρο Δημόπουλο, ο οποίος βρήκε την μπάλλα με το κεφάλι στη μικρή περιοχή καθώς προσπάθησε να διώξει άτσαλα προς τα πίσω και ξεγελάστηκε ο Τάκης Αναστασόπουλος, με αποτέλεσμα να κλείσει το σκορ στο 4-1.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, όλοι οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, κέρδισαν ευμενή σχόλια 
και απέδειξαν ότι αντίπαλο έχουν κυρίως τη γκίνια και την ατυχία. 
Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, αυτά αλλάζουν κάποια στιγμή και ελπίζουμε στις επόμενες 2 νίκες για να κλείσει αισιόδοξα αυτός ο Χρόνος με την ολοκλήρωση του Α' γύρου.

Αρνητικά σημεία της αγωνιστικής ήταν σαφέστατα η ήττα αλλά και οι τραυματισμοί του Χρήστου Παρθένιου (στην προθέρμανση) και του Θεοδωράκη Αναστασόπουλου (αναγκαστική αλλαγή).

Θετικά σημεία η πολύ καλή εμφάνιση και εικόνα της Ομάδας (παρά το αποτέλεσμα) και η ομολογουμένως εξαιρετική φιλοξενία των ανθρώπων του Τσικλητήρα Πύλου τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε.

Ραντεβού της Ομάδας στα αποδυτήρια 
για κριτική και προπόνηση 
την Τρίτη στις 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.