Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΗΤΤΑ 3-0 ΣΤΗ ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σ' ένα απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο μέσα στη λάσπη η ομάδα που γνώριζε τις συνθήκες προηγήθηκε νωρίς και σε συνδυασμό με την ατυχία καθώς η μπάλλα κολλούσε ανεξέλεγκτα οδήγησαν στην ήττα με 3-0 από τη γηπεδούχο Χώρα.
Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν με το βούρκο αλλά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν καθώς το παιχνίδι μετριάστηκε στην  τύχη και στη δύναμη στην διεκδίκηση των φάσεων. Τουλάχιστον όργωσαν το γήπεδο άλλη μία φορά σε ένδειξη αλληλοκατανόησησς προς τον τοπικό αγροτικό συναιτερισμό.
Υπήρχαν νεύρα και απαράδεκτο κλίμα στις κερκίδες 
το οποίο ταίριαζε βέβαια με το περιβάλλον του αγωνιστικού χώρου. 
Ο διατητής προσπάθησε να ελέγξει τον  αγώνα και ευτυχώς δεν υπήρξαν άσχημοι τραυματισμοί καθώς οι παίκτες γλιστρούσαν και έπεφταν με φόρα στα πόδια των αντιπάλων.
 Το όποιο κλίμα εκφοβισμού από συγκεκριμένους ανεγκέφαλους αντιμετωπίστηκε στωικά και με χιούμορ από τους παίκτες και τους παράγοντες της Ομάδας μας. Ας μείνει στην κρίση των υπευθύνων και των αρμοδίων λοιπόν η αναγκαιότητα και η ανάρτηση των πανώ επικηρύξεων. 
Εξάλλου οι παρατηρητές ελέγχουν και παρατηρούν ως οφείλουν.......
Όσο για την ειρωνεία συγκεκριμένων σε στιγμές ενθουσιασμού τους, θα την αφήσουμε ασχολίαστη καθώς την απάντηση την έδωσε ο ίδιος τους ο παίκτης που περίμενε να περάσει ως αλλαγή.

Εν κατακλείδι, η Χώρα κέρδισε με 3-0 καθώς εκμεταλλεύτηκε τη γνώση του γηπέδου και την έδρα και προηγήθηκε σε συνδυασμό με την καλή απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της. Δεν υπήρχε η ανάγκη λοιπόν για να οξυνθεί το κλίμα από την εξέδρα , αλλά ορισμένοι  συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να μην καταλαβαίνουν τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία γύρω τους και κουβαλάνε τα απωθημένα και την καταπίεσή τους στο γήπεδο.
Στο τέλος απομακρύνθηκαν ευχαριστημένοι και καθώς οι τόνοι στα αποδυτήρια κρατήθηκαν χαμηλά, το αθλητικό πνεύμα έκλεισε ήρεμα την αναμέτρηση και την άφησε στην Ιστορία

Θετικά σημεία η συμπεριφορά και η ηρεμία των ποδοσφαιριστών μας στο ιδιαίτερο αυτό κλίμα, το μπαρουτοκάπνισμα των Μιχάλη Τζαβάρα, Βόλφυ και Κανάρη, η αρχηγία του Στάθη, η πραότητα του Βασίλη, ο Καλπάκ του Παύλου, το πάθος του Γιάννη Καναβού και η εμφάνιση του Σταύρου που, αν και η Ομάδα έχασε, χαρακτηρίζεται ως MVP.

Η μάχη συνεχίζεται και επόμενος σταθμός το ματς της Κυριακής.
Ραντεβού στα αποδυτήρια λοιπόν
 την Τρίτη 22/1 στις 20:00 για προπόνηση.

1 σχόλιο:

  1. sto pano exoun kanei lathos
    oxi κρεμμυδα .....
    ηλιακο παυλο ειναι το ονοματου
    ενταξει καρα...χοι χωραειτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.