Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1





Με γκολ του Δημήτρη Σιψά στο Β' ημίχρονο,
 η Δόξα ισοφάρισε τον ΑΟ Στενωσιά 
φεύγοντας με ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1
 και πολλές θετικές εντυπώσεις.
Ο αγώνας ήταν σκληρός , δυναμικός, με πάθος
και ωραίες φάσεις και για τις δύο πλευρές.
Η εξέλιξη ήταν δραματική έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο , καθώς  η πίεση της έδρας ήταν ασφυκτική ενώ αντίστοιχα στις αντεπιθέσεις συνεχώς υπήρχε η απειλή της ολικής ανατροπής. 
    
Η Δόξα με πολλούς μικρούς στη σύνθεση άντεξε στο σκληρό παιχνίδι της έδρας 
και εάν υπήρχε λίγο πιό καθαρό μυαλό θα μπορούσε να κλέψει και τους 3 βαθμούς 
(αιφνιδιασμός με 4 εναντίον 1, για παράδειγμα που σπαταλήθηκε άσκοπα).


Βέβαια οι σωτήριες αποκρούσεις του τερματοφύλακα Τάκη Αναστασόπουλου και οι σωτήριες επεμβάσεις την τελευταία στιγμή από τους 2 Μιχάληδες (Βούλγαρη και Τζαβάρα) κράτησαν το σκορ σε ανάλογες περιπτώσεις.




Λίγο πριν την ανάπαυλα υπήρξε μια ένταση από πλευράς θερμόαιμων οπαδών της Στενωσιάς, που απείλησε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ευτυχώς όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, την απόσυρση των Ομάδων στα αποδυτήρια και το πνεύμα των ποδοσφαιριστών και των  παραγόντων που ακολούθησε, όλα κύλησαν ομαλά (παρά την ισοφάριση) μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν η εικόνα του οπαδού της Στενωσιάς που ξεκίνησε το μπάχαλο σε έξαλλη κατάσταση στο ημίχρονο, να προσεγγίζει τους ανθρώπους της Δόξας στο τέλος ζητώντας συγνώμη για τη συμπεριφορά του και δίνοντας τα χέρια σε κάθε έναν ξεχωριστά. Για αυτή την ενέργεια και μόνο οφείλουμε να τον συγχαρούμε και δημόσια ξεχνώντας τα διαδραματιζόμενα στο ημίχρονο (ακόμα και ο Βασίλης που διαπίστωσε ότι ακόμα και τα σύρματα έχουν ελαστικότητα... :-)
Και επειδή πολλά έχουν ακουστεί για το γήπεδο της Στενωσιάς, αυτό που θα πούμε σήμερα είναι πως αν υπάρχει υγιής πνεύμα αθλητισμού και ψυχραιμία, οι αγώνες δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από μιά διασκέδαση και χαμόγελα για όλους (άσχετα του αποτελέσματος).
Μακάρι εξάλλου να μπορούσαν όλοι να απολαμβάνουν θέαμα σαν το σημερινό όπως ο φίλαθλος με τα μπλε στο βάθος της φωτογραφίας ((βέβαια το ότι ήταν ... εντος αγωνιστικού...χώρου είναι λίγο "ιδιαίτερο" αλλά τέλος πάντων!!!)  

Σημαντικό είναι να υπάρχει αρμονικό κλίμα στις σχέσεις των Ομάδων και αυτογνωσία ότι είναι απλά ένα παιχνίδι και όχι αγώνας ζωής ή θανάτου. Εξάλλου εκτός αγωνιστικών χώρων όλοι αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα.
Έτσι παρόμοιες αναμνηστικές φωτογραφίες με παράγοντες των 2 Ομάδων , μετά το τέλος του αγώνα, λειτουργούν θετικά δίνοντας το παράδειγμα ενάντια σε διάφορα έκτροπα που παρουσιάζονται τελευταία στα τοπικά -και όχι μόνο - πρωταθλήματα.
Λεπτομέρειες, σχολιασμός και ανάλυση του αγώνα για τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τρίτης (20:00 στα αποδυτήρια).
Αύριο υπάρχει η αναμέτρηση της Μαύρης Θύελλας με τον Πανηλειακό και ευχόμαστε επιτέλους η Ομάδα της Καλαμάτας να πάρει τους 3 βαθμούς σε έναν αγώνα που θα μπορούμε να δούμε με ηρεμία στο Στάδιο της Παραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.