Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Αναζητείται φάρμακο, καθώς για άλλη μία φορά εμφανίστηκαν αλλοπρόσαλα πράγματα και συμπεριφορές χωρίς λόγο.
Σε παιχνίδι που ήταν ήρεμο, εύκολο και μάλιστα έγινε ανατροπή του -για ακόμα μία φορά !!!- άσχημου ξεκινήματος, η Ομάδα της Δόξας τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες.
αποβλήθηκαν ο Γιώργος Κυριαζόπουλος ( Ά ημίχρονο!!!) και ο Θοδωρής Αναστασόπουλος, γιατί δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους σε φάση χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο και κίνδυνο.

Ο τρόπος και η επανάληψη των φαινομένων που μαστίζουν την Ομάδα από την προετοιμασία επισκιάζει το τελικό αποτέλεσμα (3-2) που λίγο έλειψε να κοστίσει βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά και να καταστρέψει ότι χτίσαμε με κόπο τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο θρίαμβος από τη συντριβή απέχουν 90 λεπτά και ευτυχώς που φέτος η Τύχη μας χρωστάει αρκετά ακόμα.

Σημεία που πρέπει να αναφερθούν είναι το απαράδεκτα νωθρό ξεκίνημα, η αναγκαστική αλλαγή των πλάνων με αποτέλεσμα να μην δοθούν ευκαιρίες που υπολογίζαμε σε όλους τους μικρούς (από το Χατζή έγινε αλλαγή ο πατέρας Κάτσος πριν προλάβει να μπει από τη Δόξα ο γιός που έκανε προθέρμανση), το πάθος που βγήκε όταν μείναμε 9, ο πανέμορφος συνδυασμός στο 3ο γκολ του Γιαννάκη Θεοδωρακόπουλου και κυρίως η ΑΨΟΓΗ !!!!! διαιτησία από τον Ηλία Σκόρδο (άσχετα του αποτελέσματος, το διαιτητικό τρίο ήταν εξαιρετικό και ακριβοδίκαιο!!!!) Οι κόκκινες κάρτες ήταν απολύτως σωστές καθώς και όλα τα σφυρίγματα ήταν άμεσα και βοήθησαν σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. 
Συγχαρητήρια λοιπόν στη διαιτησία αυτή τη φορά, αλλά και στην αντίπαλο Ομάδα του ΑΟ Χατζή που παρά τη δεινή βαθμολογική της θέση- πάλεψε δυνατά σε όλο τον αγώνα, δεν τα παράτησε ούτε στιγμή έκανε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κα παραλίγο να φύγει και με θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να παραδειγματίζονται τα νέα παιδιά με τέτοια συμπεριφορά και να εμφανίζουν πάθος και δύναμη από την προθέρμανση έως το τέλος κάθε αναμέτρησης.

Σχόλια και ανάλυση του αγώνα αύριο στις 20:00 στα αποδυτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.