Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕ 4-2

Άδικη ήττα με σκορ 4-2 στη Μικρομάνη, ενώ η Δόξα κρατούσε άνετα τους 3 βαθμούς μέχρι το 75', καθώς είχε ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 (23') με δύο γκολ από τον Νικήτα Δημόπουλο (1-1 στο 35' με ωραία κεφαλιά σε rebound από το σουτ στο δοκάρι του Διονύση Δημόπουλου) και Νικήτα Κακκαβά (1-2 στο 51' πλασάροντας κάτω από τα πόδια τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ύστερα από όμορφη ασίστ με τακουνάκι από τον Παναγιώτη Τζουμάκη).
Το γήπεδο της Μικρομάνης ταλαιπώρησε τους ποδοσφαιριστές της Δόξας -ειδικά όσους αγωνίστηκαν και πριν 3 ημέρες - αλλά όταν το συνήθισαν και γύρισαν και το σκορ, είχαν την χαρακτηριστική υπεροχή και η λογική έδειχνε ότι η επίτευξη ακόμα ενός τέρματος ήταν θέμα χρόνου. Επικρατούσαν άνετα στις μονομαχίες του κέντρου και έβγαιναν με αξιώσεις επιθετικά για να καθαρίσουν τον αγώνα. Σε μία μάλιστα από αυτές που τελικά κατέληξε καθοριστική, ο "μικρός" Νικήτας Κακκαβάς δεν κατάφερε -2 συνεχόμενες φορές- να πλασάρει σε θέση τετ - α - τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα (ενώ τη δεύτερη βρισκόταν ξαπλωμένος στο έδαφος) και να διαμορφώσει το 1-3.

Και καθώς το ποδόσφαιρο έχει πολλές φορές απρόσμενη εξέλιξη, ο Αστέρας αγωνιζόταν με 10 παίκτες, κομμένος στα 2, ήρθε η αψυχολόγητη αντίδραση των -δραστήριων ως τότε- αδελφών Σταύρου και Διονύση Δημόπουλου να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ηλίθιοι "οπαδοί" προσπαθώντας να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Ομάδα μας και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα εγκαταστάθηκαν πίσω από την εστία του τερματοφύλακα μας και έβριζαν ακατάπαυστα τους πάντες προκαλώντας τους με σκοπό να στήσουν επεισόδιο. Με ακατανόμαστες φράσεις απειλούσαν και έβριζαν χυδαία τη μητέρα των 2 ποδοσφαιριστών μας που παρακολουθούσε την αναμέτρηση μερικά μέτρα πιό πέρα και αφού ξεπεράστηκαν κατά πολύ τα όρια κατάφεραν τον σκοπό τους.
Ο Σταύρος στράφηκε προς τους συγκεκριμένους κάφρους ζητώντας τον λόγο έντονα και εκεί τελείωσαν όλα.
 Αψιμαχίες με πρωταγωνιστές τους "΄ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!! και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!! συγκεκριμένους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ "φιλάθλους" που δεν έχουν μάθει στην ηλικία τους το σεβασμό για την μητέρα οποιουδήποτε συνανθρώπου τους. 
Στο ποδόσφαιρο πολλά επιτρέπονται, 
ορισμένα όμως είναι ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για ΑΝΤΡΕΣ!!!!!! 
 Και δυστυχώς οι συγκεκριμένοι μάλλον απέχουν από αυτή την περιγραφή. 
Ας μείνουν με τα υποτιθέμενα παντελόνια τους να χασκογελούν περήφανοι για την κατάντια τους και δώρο τους οι 3 βαθμοί στην τελική. 
Εξάλλου οι νικητές της αναμέτρησης ( ποδοσφαιριστές  και παράγοντες του Αστέρα- και προς τιμήν τους-  εκφράστηκαν με την ίδια απέχθεια για τα γεγονότα,
 κατακρίνοντας τη συμπεριφορά τους)

Αν και προσπαθήσαμε να σβήσουμε τη φωτιά στην αρχή της, φωνάζοντας για αλλαγή στον Σταύρο με το που ξεκίνησαν τα γεγονότα, ο διαιτητής Ηλίας Νικολόπουλος και ο επόπτης όχι μόνο δεν έδειξαν κατάλληλη διάθεση να μην επεκταθούν όσα διαδραματιζόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αντίθετα απέβαλλαν με τη σειρά και τα δύο αδέρφια, αφήνοντας την Ομάδα με 9 παίκτες, στα τελευταία 15 λεπτά, με αποτέλεσμα η κούραση και η διαλυμένη ψυχολογία να επιφέρουν 3 γκολ στο τελευταίο 10λεπτο και μία τρομερή πιθανή νίκη που μετετράπηκε σε ήττα.
 Το πιό άσχημο τελικά δεν είναι η ήττα,
 αλλά ο τρόπος που συνέβη και η ραγισμένη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών
 που ομολογουμένως υπερέβαλλαν εαυτόν με τις δυνάμεις που τους είχαν απομείνει.
Χάθηκε μια ευκαιρία για ψυχολογική ανάταση, αλλά δεν θα είναι η μόνη. 
Η Ομάδα έδειξε δέσιμο και εγωισμό και αυτά θα ανταμειφθούν σύντομα. 
Χρωστούμενα είναι αυτά και όσοι φίλοι της Δόξας βρέθηκαν στο γήπεδο και έζησαν τις στιγμές πρέπει να ένιωσαν τα ίδια συναισθήματα.
 Οι υπόλοιποι που αναζητούν διακαώς ενόχους, τραγωδίες, επεισόδια, βρισιές και συντριβές,
 ας συνεχίσουν να βλέπουν το Ποδόσφαιρο που ονειρεύονται, ψάχνοντάς το όμως αλλού.

Επειδή εμείς έχουμε αποφασίσει να επικοινωνούμε λίγο διαφορετικά τις ιδέες μας λοιπόν σε αυτή την Ομάδα, αξίζει να αναφερθούν τα επόμενα.
Η Δόξα ήταν γενικά καλύτερη και άξιζε τη νίκη , την οποία έχασε απρόσμενα. Αυτό παραδέχτηκαν και οι άνθρωποι του Αστέρα. Εμείς οφείλουμε όμως να τους συγχαρούμε για τη νίκη τους, όπως και πράξαμε μετά τη λήξη. Εξ' άλλου αυτοί δεν προκάλεσαν.  Ορισμένοι φίλαθλοι απλά  ξεπερνούσαν κάποια όρια μερικές φορές με φωνές και διαμαρτυρίες , γραφικές ή όχι αλλά στα όρια του επιτρεπτού στο ποδόσφαιρο. Ουδέν μεμπτό. 
Τα υπόλοιπα με τους λίγους ηλίθιους τα σχολιάσαμε, 
αλλά θα σταθούμε μόνο στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση του παρατηρητή αγώνα 
 που ενώ θα έπρεπε να φροντίσει να διεξάγεται η συνάντηση σε κόσμια ατμόσφαιρα 
κόμπαζε πως "... είναι πίσω από τα σύρματα" 
και διατυμπάνιζε πως μόνο στο μπάσκετ διακόπτονται αγώνες και γίνονται συστάσεις...
 Ίσως είναι καλύτερα να συνεχίσει στο μπάσκετ τότε
 και να αφήσει κανέναν άλλο να προσπαθήσει να φτιάχνει τα δρώμενα.
 Με τέτοιες συμπεριφορές δεν διορθώνονται τα πράγματα,
 αγαπητέ κύριε Υπεύθυνε-ΑΝΕΥΘΥΝΕ!!!!!
 Θα συνεχίζονται αυτά στα γήπεδα της Μεσσηνίας και είστε τυχερός που στο συγκεκριμένο γήπεδο οι γηπεδούχοι ήταν σοβαροί άνθρωποι και φιλήσυχοι. Σε κάποιο άλλο θα ζήσετε τις κλασσικές στιγμές κάλλους που ανέχεστε. 

Για τη διαιτησία - παρ' όλη την πίκρα- δεν θα αναφέρουμε κάτι. Δεν επηρέασαν σκόπιμα τον αγώνα, προσπάθησαν να σφυρίξουν στα πλαίσια της ισονομίας, τους συνέβησαν αυτά τα περίεργα γεγονότα - παρεπιπτόντως νεύρα προκάλεσε η ακύρωση γκολ του Aστέρα πριν το 1-0 ως offside - και το αν θα μπορούσαν να προλάβουν τα γεγονότα διακόπτοντας λίγο τον αγώνα, αφού παρατηρούσαν τι συνέβαινε πίσω από την εστία σε όλο το Β' ημίχρονο, έμεινε να το συζητήσουμε ήρεμα μετά το τέλος του ματς, ως καλοπροαίρετη κριτική. Τυχαίνει απλά να κάθονται "στραβές" και δύσκολες στις συνάαντήσεις Δόξας και Ηλία συνεχόμενα. Να δούμε έως πότε......
Ώς απόφθεγμα,
ΝΑΙ! Χάσαμε δικό μας παιχνίδι με την αντίδραση των δύο παιδιών που άλλαξαν τα δεδομένα.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ, 
ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!
Θα προτιμούσαμε να είχαμε τους 3 βαθμούς της νίκης, 
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
 ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ 
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
 Τα υπόλοιπα , αύριο Πέμπτη, στα αποδυτήρια της Ομάδας στις 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.