Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΕΛΛΑ

   Ισόπαλη με σκορ 2-2,
 έληξε η φιλική αναμέτρηση της Δόξας με την Θύελλα Χαρακοπιού,
 στο 'Π. Μπαχράμης".
Η Θύελλα προηγήθηκε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Απ Γκολώνης και στη συνέχεια έχασε πέναλτυ και την ευκαιρία για το 0-2
   Αυτές ήταν οι μοναδικές επιθετικές προσπάθειες όμως για το Χαρακοπιό στο Α' μέρος καθώς η Δόξα εκδήλωνε συνεχώς επιθέσεις -αρκετές μάλιστα πολύ εντυπωσιακές- οι οποίες χαλούσαν στην τελική προσπάθεια ή εξουδετέρωνε ο τερματοφύλακας της Θύελλας που βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα. Στο Β' ημίχρονο έγιναν πάλι αρκετές αλλαγές αλλά η Δόξα συνέχισε την πίεση και κατάφερε να ισοφαρίσει και λίγο πριν το τέλος να προηγηθεί σε μία από τις επιθέσεις που έφεραν 3 παίκτες της εναντίον ενός μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως ο Batman προσπαθώντας να διώξει σκόραρε ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ και έφερε τον αγώνα χωρίς τελικό νικητή.
   Ενδιαφέρων και ήρεμος γενικά αγώνας με πολλές φάσεις, ωραίες εναλλαγές και πολλές τελικές που αν και δεν καρποφόρησαν ,  πρόσθεσαν αρκετή αισιοδοξία στους φίλους της Ομάδας σε συνδυασμό με την ανεβασμένη απόδοση των ελπιδοφόρων "μικρών" της οι οποίοι διεκδικούν επάξια την ευκαιρία και την καθιέρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.