Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ -ΔΟΞΑ 3-2

Σε μια ιδανική διαφήμιση του βιβλίου "100 και 1 τρόποι για να χάσεις ένα δικό σου παιχνίδι" κατέληξε η χθεσινοβραδυνή ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Δόξας
 με αντίπαλο τον Ηρακλή Καλαμάτας.
Η Δόξα ξεκίνησε πιεστικά κλείνοντας τον αντίπαλο στα καρέ του και με πολύ καλά στοιχεία απείλησε αλλά σε καμμία περίπτωση δεν κατάφερε να προηγηθεί παρά τις κλασσικές ευκαιρίες. 
Μοναδικά τετ-α τετ (κυρίως με τον Κώστα Παπαλάμπρο, αλλά και διάφορους άλλους ποδοσφαιριστές που απλά δεν άπλωναν το πόδι να σπρώξουν τη μπάλα στην κενή εστία) χάθηκαν , αναγκάζοντας τους φίλους της Ομάδας να τραβάνε τα μαλλιά τους (όσοι είχαν) μη μπορώντας να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν για ακόμα μία φορά.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην πρώτη φορά που ο Ηρακλής πάτησε την περιοχή μας, κανένας δεν μπορούσε να απομακρύνει τη μπάλα (περιμένοντας να βγει μόνη της αουτ)  σε ένα τραγικό σερί λαθών που οδήγησε ξανά στο να βρεθούμε πίσω στο σκορ. 
Ενώ όλα έδειχναν πως απλά ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε καθώς η Δόξα έδειχνε σαφέστατα ένα επίπεδο καλύτερη, ο χρόνος περνούσε και φτάσαμε στο 40' για να επιτευχθεί με ωραία κεφαλιά του Μιχάλη Βούλγαρη από το πίσω δοκάρι, στέλνοντας την Ομάδα αισιόδοξη στην ανάπαυλα.
Μπαίνοντας στο Β' ημίχρονο, παρατηρήθηκε μία απρόσμενη νευρικότητα αλλά περνώντας στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παύλος Πειδής εξαπέλυσε ένα φοβερό σουτ αριστερά έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα συστημένη στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Και εκεί ...έμελλε να ξαναζήσουμε στιγμές απίστευτες. 
Παρά τις δύο αλλαγές που είχαν γίνει, βρέθηκαν ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να διασχίζουν σχεδόν όλο το γήπεδο ανενόχλητοι χωρίς να τους σταματά κάποιος , έστω και με φάουλ. 
Και από το 85' έως το 89' ανετράπηκε η κατάσταση βυθίζοντας ξανά την Ομάδα στην πρόσφατη μελαγχολία της. 
Στο ίδιο έργο λοιπόν θεατές , αναμένοντας να δούμε πότε και πως θα αλλάξει. 
Και βέβαια κάθε φορά που αυτό επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο δείχνει και πιό επίπονο.

Δεν θα συνεχίσουμε με άλλα σχόλια, καθώς όσοι το έζησαν από κοντά δεν μπορούν σίγουρα να το πιστέψουν ακόμα, ενώ όσοι δεν βρέθηκαν στο " Π. Μπαχράμης" δεν γίνεται να το φανταστούν. 

Μένουμε μόνο με τα λόγια των ανθρώπων του Ηρακλή που παραδέχτηκαν την ανωτερότητα και την πολύ καλή εικόνα της Δόξας και ευχήθηκαν να βρούμε το δρόμο μας σύντομα. Αυτές είναι οι καλές στιγμές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μόνο τέτοιες θα πρέπει να φέρνουμε στην επιφάνεια. Τους συγχαρήκαμε για τη νίκη τους 
και μείναμε να ψάχνουμε τη λύση στο πιεστικό μέλλον των αμέσως επόμενων αγωνιστικών.
Τρία πράγματα μένουν τώρα να κάνουμε με αυτοσυγκράτηση:
Ηρεμία και ψηλά το κεφάλι,
Συμμετοχή στις προπονήσεις και προσήλωση στην Ομάδα, και

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.