Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΗΤΤΑ 2-1 ΣΕ ΑΡΦΑΡΑ


Στο 2ο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας, η Δόξα παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με αντίπαλο τον Αστέρα Αρφαρών. Ηττήθηκε με σκορ 2-1 σε μία ήρεμη και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με αρκετές αλλαγές παικτών και τακτικής στα πλάισια του σχεδιασμού της νέας Ομάδας.

   Η Δόξα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 2ο μόλις λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ. Στη συνέχεια ανέβασε ταχύτητα , ισοφάρισε με όμορφη κεφαλιά του Διονύση Δημόπουλου, σε εξαιρετική σέντρα ακριβείας από τον Γιώργο Κυριαζόπουλο. Χάνοντας αρκετές ευκαιρίες (στις περισσότερες έπαιξε ρόλο η μη εξοικείωση των ποδοσφαιριστών με το χόρτο του γηπέδου, αλλά και η καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα του Αστέρα), βρέθηκε σε μειονεκτική θέση ξανά μετά από στιγμιαία αδράνεια της άμυνας. 
   Ο διαιτητής υπέδειξε και 2ο πέναλτυ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, το οποίο όμως απέκρουσε αυτή τη φορά ο Αποστόλης Γκολώνης. 
Η πιό χαρακτηριστική ευκαιρία πριν το τέλος δημιουργήθηκε από τον (τερματοφύλακα!!!) Τάκη Αναστασόπουλο, που μετά από περίτεχνη ενέργεια βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει.
   Η απόδοση όλων των παιδιών κυμάνθηκε σε πολύ αισιόδοξα επίπεδα και γέμισε χαμόγελα τους προπονητές και παράγοντες της Ομάδας  που τη συνόδεψαν για ακόμα μία φορά.




Επόμενη προπόνηση σήμερα το απόγευμα στις 20:30.
Ραντεβού στα αποδυτήρια στις 20:00. 

Ακολουθεί το αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, στις 17:30.
Παρουσίαση στα αποδυτήρια στις 16:15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.