Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΚΟΡ 2-5 ή 5-2

    Στη σημερινή ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ο -κατά τα άλλα συμπαθέστατος- Βασίλης δεν αγωνίστηκε, αλλά κατάφερε να "σημειώσει" τουλάχιστον 2 τέρματα , καθώς δεν μπορούσε να ανεχτεί τη χαρακτηριστική ευκολία με την οποία η Δόξα είχε προηγηθεί στο Α' ημίχρονο με 2-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας. 
    Έτσι αφού το παιχνίδι αγρίευε σιγά σιγά δεν έδωσε καταφανέστατα συνεχόμενα φάουλ που γίνονταν μπροστά του υπέρ της Δόξας (με τη δικαιολογία του πλεονεκτήματος), αλλά στη συνέχεια της φάσης σφύριζε πέναλτυ υπέρ του Απόλλωνα  αν και δεν είχε κατορθώσει να περάσει το ημικύκλιο της σέντρας του γηπέδου.
   Και βέβαια αφού δεν τίναξε το παιχνίδι (φιλικό!!!) στον αέρα, κατάφερε να διώξει τον κεντρικό αμυντικό της Δόξας Μιχάλη Βούλγαρη (που κακώς εκνευρίστηκε αν και είχε δίκιο!), να μειώσει το σκορ και να στείλει τους παίκτες στην ανάπαυλα με ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2.

   Ιδιαίτερη και αξιαγάπητη μορφή ο Βασίλης, πλην όμως έδειξε ότι δεν του "πάει " η σφυρίχτρα με τη συνέχεια του ρεσιτάλ. Οι παίκτες της Δόξας σταματούσαν τη φάση -ενώ είχαν πάλι πλεονέκτημα- γιατί είχε τραυματιστεί παίκτης τους σε σκληρό μαρκάρισμα και όταν πήγαιναν να εκτελέσουν το φάουλ διαπίστωναν ότι ήταν κατά τους γιατί ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει να διακοπεί η φάση (ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ!!!!!) .
Το αποκορύφωμα ήταν στο 2ο πέναλτυ υπέρ της Ομάδας που υποστήριζε -και σαν διαιτητής ως φάνηκε- όπου η "εξέδρα" απαιτούσε!!! να το χτυπήσει ΑΥΤΟΣ που το σφύριξε!!!!!! 

   Απλά για να τελειώνουμε με τη διατησία που κέρδισε τις εντυπώσεις, πρέπει να αναφέρουμε ότι αν χαθεί το πλεονέκτημα σε φάση που έχει γίνει πράγματι φάουλ ο διαιτητής ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΙΣΩ!!!!! 

   Όπως και να αναφέρουμε για τους ποδοσφαιριστές ότι οι αποφάσεις του διατητή δεν πρέπει να αποσπούν την προσοχή, αλλάζουν την ψυχολογία, εκνευρίζουν ή βγάζουν εκτός εαυτού. Πιθανόν να είναι αυτό και το αποτέλεσμα που επιδιώκεται πολλές φορές για να γυρίσει ένα ματς.

   Ήταν τελικά ένα καλό μάθημα (διατησίας και συμπεριφοράς παικτών) ώστε να χτιστεί η διαφορετική νοοτροπία που θέλουμε στην Ομάδα της Δόξας.
Το τελικό σκορ 2-5 δεν μας στενοχωρεί ιδιαίτερα, καθώς αν είχε διατηρηθεί η ψυχραιμία θα μπορούσε να ήταν ανάποδα 5-2. Η Δόξα έπαιξε ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, είχε επικρατήσει χαρακτηριστικά του σοβαρού αντιπάλου της στο Α' μέρος και οι αναγκαστικές αλλαγές σχημάτων και παικτών έπαιξαν το ρόλο τους στη διαμόρφωση του σκορ καθώς το τεχνικό επιτελείο αντικατέστησε ορισμένες φορές και τους παίκτες που εκνεύριζε η"ατμόσφαιρα".
   Η εικόνα της Ομάδας απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο ήταν θαυμάσια και αποδεικνύει ότι η αισιοδοξία που υπάρχει δεν είναι παράλογη. Χαμόγελα από τα παιδιά που σε συνδυασμό με την υγιή τους κατάσταση θα δημιουργήσουν σύντομα πολύ όμορφες φάσεις σαν και αυτές που απολαύσαμε σήμερα. 

   Τα δύο, θεαματικά σε εκτέλεση, γκολ της Ομάδας,
 σημείωσαν ο Γιάννης Σπανός και ο Διονύσης Δημόπουλος.

  Ραντεβού αύριο στις 17:00 στα αποδυτήρια της Ομάδας,
 για προπόνηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.