Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΜΕ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΑΜΦΕΙΑΣ

Θετική εμφάνιση με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ωραίες φάσεις, περιορισμένα λάθη εκ των οποίων το 1 στοίχισε και το γκολ της ισοφάρισης ήταν τα χαρακτηριστικά του χθεσινοβραδυνού αγώνα που κατέληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας πάλεψαν για τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο πρόσωπο και χωρίς κανέναν υστερήσαντα παρουσίασαν μιά όμορφη εικόνα και κυρίως με έντονο "αέρα" αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

 Υπήρχε καθολική κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης για τη Δόξα, η οποία δεχόταν την απειλή κυρίως από τις πολλές στημένες φάσεις και το ύψος των αντιπάλων που υπερτερούσαν. Οι αμυντικοί και ο Αποστόλης όμως "καθάρισαν" όλες τις φάσεις εκτός από τη στιγμή της ισοφάρισης όπου για ακόμα μία φορά πληρώσαμε τη στιγμιαία ολιγωρία, χωρίς όμως να αποδίδονται συγκεκριμένες ευθύνες ειδικά σε κάποιον παίκτη.
Αντίθετα με αρκετό τρέξιμο και υπομονή οι ποδοσφαιριστές της Δόξας ανέβαζαν σταδιακά την απόδοσή τους και με αποκορύφωμα το Β' ημίχρονο παρουσίασαν αρκετές τελικές όμορφες προσπάθειες. Αν και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης σε εντυπωσιακή ενέργεια από την αριστερή πλευρά που κατέληξε σε δυνατό σουτ από τον Παύλο (Πειδή) περνώντας ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Στο Β' ημίχρονο σουτ-βολίδες από τον Διονύση Δημόπουλο , τον Μιχάλη Τζαβάρα και τον Παύλο δεν είχαν ευμενή κατάληξη καθώς κατευθύνθηκαν είτε στον τερματοφύλακα είτε σε πλάτη δικού μας ποδοσφαιριστή.
Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Ομάδα μας επετεύχθη από τον Διονύση Δημόπουλο και πανηγυρίστηκε έξαλλα.
Στο τέλος του αγώνα χάθηκε η νίκη καθώς στην εντυπωσιακότερη φάση του αγώνα, ο Νικήτας (Κακκαβάς) ξεπέρασε 3 αντιπάλους υπέροχα και με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε συστημένη τη μπάλλα στο αριστερό παραθυράκι του τερματοφύλακα, ο οποίος όμως έμελε να κλέψει την παράσταση εξουδετερώνοντας με εκπληκτική εκτίναξη την απειλή.

Ο 1 βαθμός της ισοπαλίας δεν μπορεί να μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους αλλά η εμφάνιση της Ομάδας "υπόσχεται" πολλά για τη συνέχεια.

Ακολουθεί ο αγώνας της Τετάρτης στη Μικρομάνη και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συγκεντρωθούν σήμερα Δευτέρα, στις 19:00 στα αποδυτήρια για οδηγίες κα χαλαρή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.