Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αν και θελήσαμε να κρατήσουμε το συγκεκριμένο θέμα αρκετά χαμηλά με μοναδικό σκοπό να μην δημιουργήσουμε περαιτέρω θέμα σε ποδοσφαιριστές-νέα παιδιά που μπορεί  απλά να σκέφτονται διαφορετικά , να έχουν άλλες ιδέες και να μην ταυτίζονται με τις αρχές των παραγόντων της Δόξας για το ποδόσφαιρο, το 'ευ αγωνίζεσθαι " και τα ιδανικά των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό, αναγκαζόμαστε να εκφέρουμε την άποψή μας για τα γεγονότα, καθώς κρίνουμε πως έγινε προσπάθεια σπίλωσης και δυσφήμισης του Συλλόγου από συγκεκριμένους που μετέφεραν τα γεγονότα στα ΜΜΕ με τον δικό τους γλαφυρό τρόπο,
 για εξυπηρέτηση καθαρά και μόνο μικρών προσωπικών συμφερόντων.

Απλά λοιπόν θα ανεβάσουμε στη σελίδα μας, την απάντηση της Δόξας προς την εφημερίδα και το site που ανέδειξαν το θέμα, με σκοπό να ενημερωθούν και μόνο οι φίλοι της Ομάδας και το φίλαθλο κοινό για τις απόψεις μας και την συμπεριφορά μας στο χώρο.

Ακολουθεί το e-mail προς τα συγκεκριμένα ΜΜΕ :
"Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι η αποκατάσταση της αλήθειας σε ένα θέμα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Φωνή» και ανέβηκε στον ιστότοπο σας , με αντικείμενο  την Ομάδα μας ( Δόξα Καλαμάτας) και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Γιώργο Νινιό.

Οι στόχοι, το Όραμα αλλά και η φιλοσοφία του αθλητικού μας Σωματείου
(Δόξα Καλαμάτας)
είχαν ξεκαθαριστεί σε όλους στο Σύλλογο μας, πριν την έναρξη της περιόδου.
Είχαν οριοθετηθεί με ειλικρίνεια,  οι γραμμές σεβασμού , συμπεριφοράς και ευγενούς άμιλλας, καθώς και η διάθεση συνεργασίας με όσους τα ασπάζονται.

Το φετινό μας λογότυπο –που εκφράστηκε και μέσω των καρτών διαρκείας- είναι :
RESPECT YOURSELF, YOUR OPPONENT AND THE GAME!!”

(“ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»)

Κρίνοντας, πως ο Γιώργος Νινιός επανελλημένα με τις πράξεις και τις δηλώσεις του,
δεν επιθυμούσε να προσπαθήσει για κανένα από τα παραπάνω,
αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ της Ομάδας
η άμεση και οριστική ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ
του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή από την Δόξα Καλαμάτας.

     Μη θέλοντας όμως να εμποδίσουμε την αθλητική «καριέρα» οποιουδήποτε νέου, του ανακοινώσαμε παρουσία όλων, πως του παραδίδουμε το δελτίο  χωρίς καμία υποχρέωση, με σκοπό να αναζητήσει κάποιο «καλύτερο» για εκείνον ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

   Σε εμάς, εξάντλησε όλες τις δυνατές ευκαιρίες που του δόθηκαν, στο χρονικό διάστημα συνεργασίας μας και έτσι το μόνο που μένει πλέον είναι να του ευχηθούμε -για άλλη μία φορά-Υγεία και Καλή Τύχη.

Και τέλος, προς ολοκλήρωση της εγκυρότητας του δημοσιεύματος οφείλουμε να αναφέρουμε επίσης πως :
1)      Όντως άλλοι 2 ποδοσφαιριστές μας αποκλείστηκαν για συγκεκριμένο όμως χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ομάδας λόγω ασύμβατης με το πνεύμα του Συλλόγου συμπεριφοράς τους
2)      Δηλώσεις «μπούμερανγκ», τοποθετήσεις σε «ψυγεία» και ομαδική επιθυμία για αποχώρηση παικτών σχετίζονται με τους δημιουργούς της είδησης και μόνο. Εξάλλου έχουμε επικοινωνήσει στους ποδοσφαιριστές μας πως όποιος δεν νιώθει ευχαριστημένος με το κλίμα της Ομάδας, απλά οφείλει να ζητήσει να απομακρυνθεί.
3)      Όποιος σας μετέφερε τις εξελίξεις μάλλον θα επιθυμούσε διακαώς να έχουμε ήδη 2 ήττες -όπως γράφτηκε- αλλά δυστυχώς γι αυτόν , έχουμε προλάβει να παίξουμε μόνο έναν αγώνα έως σήμερα.
4)      Τέλος, ο λόγος που δεν επικοινωνήσαμε εμείς την πληροφορία στην αρχή της, ήταν καθαρά μια προσπάθεια - από την πλευρά μας - προστασίας του νεαρού και μόνο.

Ελπίζοντας λοιπόν στην οφειλόμενη δημοσίευση προς αποκατάσταση της αλήθειας και την διαρκή αναζήτηση της έγκυρης και σφαιρικής ενημέρωσης,

με σεβασμό στο έργο σας,"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.