Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΤΤΑ 1-0

Προσπαθώντας και κάνοντας φιλότιμα ότι καλύτερο μπορούσαν , 
οι ποδοσφαιριστές της Δόξας έφυγαν ηττημένοι από τον Κάμπο με σκορ 1-0.
Αν και κράτησαν σθεναρά ανέπαφη την εστία στο Α' ημίχρονο, δημιούργησαν σχετικά λίγες φάσεις μερικές όμως θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη.
 Αναμφίβολα όμως -εκτός από το πρώτο 10λεπτο- δεν κινδύνεψαν καθόλου καθώς τις λίγες φορές που χρειάστηκε "καθάρισε" ο εκπληκτικός σήμερα Αποστόλης Γκολώνης. Ο τερματοφύλακας της
Δόξας βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση και -κυρίως στο Β' ημίχρονο-έδειξε χαρακτηριστικά την κλάση του αντιμετωπίζοντας με εξαιρετικό τρόπο τις επιθετικές ενέργειες της Αβίας (εκ των οποίων και 2 τετ - τετ). Η μοναδική φορά όμως που προδόθηκε ήταν στη φάση του γκολ ( μερικά λεπτά μετά την ανάπαυλα) που προήλθε από σωρεία στιγμιαίων λαθών και αδράνειας.

Οι 12  ποδοσφαιριστές της Δόξας πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν και αυτή τη φορά. 
Οριστικά πλέον την επόμενη Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.

Πριν κλείσουμε οφείλουμε να συγχαρούμε τους νικητές της ΑΕ Αβίας και να τους ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία , την οποία και θα ανταποδώσουμε.
Παράλληλα οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στους διαιτητές αυτή τη φορά που προσπάθησαν (και τα κατάφεραν!!!!) να κρατήσουν τις ισορροπίες και να παίξουν προσεκτικά και δίκαια. Τα μικρά πιθανά λάθη που ίσως έκαναν δεν επηρέασαν τη ροή του αγώνα και σαφέστατα κρίνονται αδιάφορα για σχολιασμό.

Το πρωτάθλημα για τη ΔΟΞΑ , συνεχίζεται (αν και για μας μάλλον τώρα ΑΡΧΙΖΕΙ!!!)
Ραντεβού τη Δευτέρα στις 18:30 στα αποδυτήρια της Ομάδας
 για την προγραμματισμένη προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.