Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΚΟΜΑ..

Άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα, η εμφάνιση της Δόξας στην Κυπαρισσία ήταν πολύ καλή και έφερε πάλι αισιόδοξες σκέψεις στους ανθρώπους γύρω από το Σύλλογο. 
Δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες, ωραίες φάσεις, υπήρξε πάθος και πείσμα και αν δεν ήταν η φαντασία της απαράδεκτης βοηθού διαιτητή που κατέστρεφε τις επιθετικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών, τα πράγματα θα ήταν ειλικρινά καταλυτικά.
Από την άλλη πρέπει να αξιοποιούνται οι τελικές προσπάθειες  για να μην αφήνουμε περιθώρια αντίδρασης σε αντιπάλους ή/και διαιτητές. Στον τομέα αυτό χρειάζεται μεν η Τύχη αλλά οπωσδήποτε απαιτείται καθαρό μυαλό και ξεκάθαρη λογική. Ακόμα και χθες, εάν εκμεταλλευόμαστε μερικές από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν θα ασχολούμαστε καθόλου με αλλότρια και σημαιάκια.

Φυσικά και η συνοχή παίζει τεράστιο ρόλο και έτσι συνεχίζουν ενωμένοι όλοι όσοι αντέχουν στα δύσκολα. Όσοι μένουν θα παλέψουν και στην τελική αυτό έχει μεγαλύτερη αξία. Να καταφέρεις το δύσκολο και το απρόσιτο. Με υγιή όμως και μόνο τρόπο.
 Όποιος δεν αντέχει ψυχολογικά την αυτοκριτική του μένει πίσω και αναμένει τη στροφή...

Σειρά τώρα έχει το ταξίδι στον Κάμπο και το νέο πείσμα για να καλυφθεί ο χαμένος εγωισμός της Ομάδας.

 Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία και αφού τονίσουμε μερικά σημεία του χθεσινού αγώνα, τα αφήνουμε όλα πίσω και στοχεύουμε στο τρίποντο του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τη Αβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της Δόξας με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της Ομάδας και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.